O NAS


Podjetje A-KONT je bilo ustanovljeno leta 1994 in se že od prvega dne ukvarja z računovodstvom in drugimi računovodskimi storitvami. V več kot 17 letih obstoja smo si nabrali ogromno izkušenj in potrebnega znanja, da lahko svojim strankam ponudnimo celovito storitev računovodstva, od svetovanja do priprave letnih poročil, bilanc in drugih poslovnih izkazov.


Že od1994

A-KONT - IDEALEN ZA MALA PODJETJA

V našem podjetju se zavedamo, da je računovodstvo zelo pomemben del poslovanja vsakega podjetja, saj je računovodsko obdelana informacija, velikokrat ena od glavnih podlag za odločanje in sprejemanje strateških odločitev, neglede ali gre za malo ali veliko podjetje. Zato se trudimo, da svojim strankam vse pomembne informacije posredujemo pravočasno in v razumljivi ter pregledni obliki, ter jim s tem omogočimo, da se osredotočijo na poslovanje.


A-kont – an invaluable asset in starting and maintaining a healthy business  

ZAKAJ KNJIGOVODSKI SERVIS

Vse več podjetij tako po svetu kot tudi v Sloveniji se odloča za najem specializiranih računovodskih podjetij saj jim takšna organizacija dela nudi določene prednosti, katere se odražajo na uspešnosti poslovanja.
Skoraj vsak podjetnik se sprašuje ali je najem računovodskega servisa primerna rešitev tudi v njegovem oziroma njenem primeru.


V večini primerov je odgovor DA, saj v primeru najema specializiranega računovodskega podjetja lahko vaše podjetje:
- zagotovi manjše stroške računovodstva
- ukine stroške izobraževanja računovodij
- ukine stroške treninga in izobraževanja novih računovodij
- ukine stroške povezane z vzdrževanjem programske opreme za računovodstvo
- prodobi specializiranega zunanjega partnerja
- pridobi pomoč, ki je na voljo 24 ur/dan
- pridobi profesionalno obdelano finančno informacijo, ki služi kot temelj za sprejemanje strateških odločitev

Če ste pripravljeni poizkusiti kako najem računovodskega podjetja izgleda v praksi nas kontaktirajte in brezplačno vam bomo opravljali svoje storitve v obdobju enega meseca, tako da boste sami lahko ocenili vse prednosti za svoje podjetje.

A-kont – helps you make wise decision concerning the future of your company

A-kont – source of information

A-kont – detects fraud, waste,…

A-kont – manages cash flow, one of the most valuable of accounting benefits  

ZAKAJ A-KONT

Računovodski servis A-KONT je na trgu računovodskih in knjigovodskih storitev prisoten že od 1994. V 17 letih svojega obstoja smo vedno namenjali veliko pozornosti kvalitetni in pravočasni storitvi. Za dosego le te se naši zaposleni redno izobražujejo, svojo programsko opremo pa vedno obnavljamo tako, da je v stiku z najnovejšimi standardi slovenskega računovodstva.

Naše glavno vodilo pri opravljanju svojega posla je zadovoljstvo strank, saj je to glavni pokazatelj uspešnosti našega podjetja. V tem trenutku ima podjetje A-KONT več kot 20 zadovoljnih strank s področja Slovenije in EU.


Najpomembnejše prednosti našega podjetja so:

- izobražen in primerno usposobljen kader

- najmodernejša programska in računalniška oprema

- 17 let izkušenj na trgu računovodskih storitev

- osebni pristop k svojim strankam

- 24 urna podpora za svoje stranke

- mobilnost; storitve lahko opravljamo tudi na vašem naslovu

- fleksibilnost; lahko prevzamemo celotno računovodstvo vašega podjetja, ali pa le del

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za neobvezujč sestanek, kjer bomo ugotovili na kakšen način lahko pomagamo Vam in vašemu podjetju.

2015

My job is to help professionals to achieve their financial goals whilst having adequate protection along the way. I do this by tailor making financial solutions to suit my clients individual needs.


By making my clients money work harder, making sure it's in the right place, at the right time and accessible if needed, I can make a real difference to their families' futures.

John DoeA-KONT will:

Save your time

Save your money

Prevent you receiving penalties and fines

Help you grow

Remove your tax worriesCertifications

AAMS®
 
Member FINRA / SIPC Advisory services offered through Wisdom Wealth Strategies, LLC;
 
a Colorado registered investment advisor, or Cadaret, Grant & Co., Inc., Wisdom Wealth Strategies, LLC and Cadaret, Grant & Co. are separate entities